Gratis dakkapel offerte

Dakkapel offerte ontvangen?

Een dakkapel offerte binnen enkele minuten ontvangen? Bij de dakkapel aannemer kan dat!

Start de dakkapel offerte rekenhulp

offerte voor kunststof dakkapel
OFFERTE KUNSTSTOF
offerte voor houten dakkapel
OFFERTE HOUT

Gratis dakkapel calculator

Via de bovenstaande 2 knoppen kunt u gratis een dakkapel opvragen voor een houten dakkapel of kunststof dakkapel. U komt dan terecht in de dakkapel calculator waarmee u exact kunt berekenen wat de kosten.

Met deze handige rekenhulp kunt u ook makkelijk een keuze maken tussen opties. U ziet namelijk direct het prijsverschil. Zo kunt u nog makkelijker een afweging maken of u bijvoorbeeld kiest voor een Trespa afwerking, of een Keralit afwerking.

U kunt dus gemakkelijk met de opties spelen en zien wat dat met de dakkapel prijs doet. In de calculator is dat heel eenvoudig. Een wanneer u klaar bent met het samenstellen, dan kunt u de prijsberekening naar uzelf toesturen! U ontvangt dan een mail met de dakkapel offerte.

Vrijblijvende dakkapel offerte

De dakkapel offerte is geheel vrijblijvend. Dat betekent dat u kosteloos gebruik kunt maken van de rekentool, en zo vaak u wilt. Wanneer u er voor kiest om de offerte naar uzelf toe te sturen, dan zitten daar ook geen haken of ogen aan. Ook dit is gratis. Het email adres dat u invult is slechts om de offerte naar uzelf te kunnen sturen. Wij misbruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden en zullen uw gegevens ten nimmer doorverkopen!

Afspraak maken bij interesse

Heeft u meerdere dakkapel offertes met elkaar vergeleken, en wilt u graag met ons verder, dan kunt u een afspraak maken. Wanneer u de dakkapel offerte naar uzelf heeft toegemaild, dan vind u in die mail ook een link terug om direct naar onze contactpagina te gaan om een afspraak te maken. 

U kunt ook hier klikken: afspraak maken

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt dan komt er een dakkapel adviseur bij u thuis om de zaken door te spreken. Zo weet u exact wat er gaat gebeuren en hoe de werkzaamheden verlopen. Als u ook daar een goed gevoel bij heeft dan kunt u ervoor kiezen dat wij het dakkapel op uw dak komen plaatsen. 

Kiest u voor een dakkapel offerte hout of kunststof?

Bij ons kunt u kiezen voor een kunststof dakkapel, of een van hout. Voor beide kunt u apart een dakkapel offerte opvragen. 

Wanneer kies je nu voor kunststof en wanneer kies je voor hout?

Tegenwoordig kiest 95% voor een kunststof dakkapel. Wij zien daarvoor ook de meeste dakkapel offerte aanvragen binnenkomen. Mensen die voor een houten dakkapel kiezen hebben vaak een oudere woning waarbij ze bij dezelfde bouwstijl willen blijven. Op een monumentaal pand als voorbeeld wilt je geen kunststof dakkapel. Qua looks past dat niet. 

Kunststof heeft bovendien meerdere voordelen. Een kunststof dakkapel is goedkoper, zeer onderhoudsvriendelijk, en het heeft een bijzonder lange levensduur. Hout daarentegen moet iedere 5 jaar opnieuw geschilderd worden. Minder onderhoudsvriendelijk dus.

Bij onze dakkapel offerte calculator kunt u ook kunststof in iedere gewenste kleur krijgen. Zo zijn onder andere deze kleuren allemaal leverbaar: wit (Ral 9010), Crème (Ral 9001), antraciet (Ral 7016),  wijnrood (Ral 3005), groen (Ral 6009), staalblauw (Ral 5011), en in principe iedere andere Ral kleur. Bekijk hier nog meer RAL kleuren.

Opties voor meer luxe in de dakkapel offerte calculator

Wanneer u gebruik maakt van onze dakkapel offerte calculator dan kunt u meteen voor luxe opties kiezen welke in de offerte opgenomen kunnen worden. Zo kunt u kiezen uit inzethorren, ventilatieroosters, een elektrisch rolluik, en eventueel ook de afwerking.

Dakkapel afwerking aan de binnenzijde

Bent u zelf niet handig, dan kunt u ook de afwerking aan de binnenzijde door ons laten verzorgen. Wij kunnen het plafond bijvoorbeeld voorzien van dimbare led spots, een tussenwand plaatsen zodat u de ruimte in 2 kamers kunt verdelen, een wand stucen, of zelfs een inbouwkast plaatsen in plaats van normale knieschotten. Zo kunt u de nieuwe kamer nog efficiënter gebruiken.

Dakkapel offerte aanvragen

Wilt u starten met het uitrekenen wat een dakkapel kost? Start dan nu de dakkapel offerte rekenhulp.

Voorbeelden

prefab dakkapel kunststof 2 kamers
kunststof dakkapel wit plat dak
dakkapel kunststof plat dak donkerblauw

Alle prijzen en prijsverschillen direct in beeld krijgen? Bekijk dan hier onze dakkapellen prijslijst