Dakkapel kosten en dakkapel prijzen

Dakkapel kosten en prijzen

Als het gaat om de kosten en prijzen van een dakkapel, zijn er verschillende factoren die van invloed zijn, zoals de afmetingen en het materiaal van de dakkapel. Elke dakkapel is uniek en op maat gemaakt volgens uw wensen, wat uiteraard van invloed is op de kosten. Er zijn ook veel verschillende soorten en maten dakkapellen, zoals een dakkapel met een plat dak, een dakkapel met een schuin dak, een dakkapel met een enkelzijdig verhoogde nok en een dakkapel met een dubbelzijdig verhoogde nok. Bij Dakkapel Aannemer kunt u kiezen tussen een dakkapel van hout of kunststof en zelfs de kozijnen worden volledig naar uw wens ingedeeld, of u nu vaste ramen of draai-kiep-ramen wilt. Dit alles heeft invloed op de dakkapel kosten en dus de uiteindelijke dakkapel prijzen.

Dakkapel hoogte, ook 175cm!

Tegenwoordig zijn in veel gevallen hogere dakkapellen toegestaan. Vroeger was een standaard kozijnhoogte van een dakkapel 125cm, waardoor uw dakkapel een totale hoogte kreeg van 150 cm. Nu zijn er ook dakkapellen met een kozijnhoogte van 150cm, wat betekent dat uw dakkapel een totale hoogte krijgt van 175 cm en nog meer ruimte biedt in de kamer. Het nadeel is dat dit wel meer dakkapel kosten met zich mee brengt omdat het dakkapel hoger is dan de standaard hoogte. De dakkapel prijzen zullen dus anders zijn voor dakkapellen die 175cm hoog zijn.

Bij Dakkapel Aannemer zijn er ook verschillende opties beschikbaar voor uw dakkapel, zoals ventilatieroosters, insectenhorren, afvalafvoeren en rolluiken, om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Dakkapel offerte aanvragen

Vraag nu geheel vrijblijvend een dakkapel offerte aan bij Dakkapel Aannemer. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om de mogelijkheden en wensen van uw gewenste dakkapel te bespreken. Zij hebben uitgebreide bouwkundige kennis en zijn op de hoogte van alle soorten daken en de mogelijkheden daarvoor. Het eerste gesprek met onze adviseur is gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek zal er duidelijkheid worden gegeven over de kosten en mogelijkheden van uw gewenste dakkapel. Twijfel dus niet en vraag vandaag nog uw gratis dakkapel offerte aan!

U bepaalt de kosten van uw dakkapel

De kosten van uw dakkapel zijn volledig afhankelijk van uw eigen keuzes. Dakkapel Aannemer biedt de hoogste kwaliteit voor de beste prijs en maakt uitsluitend gebruik van de beste materialen.

Bovendien bieden wij diverse extra opties voor onze dakkapellen, zoals rolluiken, screens en zonwerend glas, allemaal speciaal ontworpen om bij onze dakkapellen te passen. Wat uw wensen ook zijn, bij ons bent u verzekerd van de laagste kosten voor uw dakkapel. Om u een idee te geven van de kosten, hebben wij enkele voorbeeldprijzen voor dakkapellen weergegeven.

Dakkapel prijsvoorbeelden

MateriaalBreedte in cmVanaf prijs Euro
Houten dakkapel150€6.540
Kunststof dakkapel150€6.480
Houten dakkapel200€6.710
Kunststof dakkapel200€6.670
Houten dakkapel250€6.940
Kunststof dakkapel250€6.920
Houten dakkapel300€7.870
Kunststof dakkapel300€7.280
Houten dakkapel350€8.100
Kunststof dakkapel350€7.320
Houten dakkapel400€8.345
Kunststof dakkapel400€7.560
Houten dakkapel450€8.845
Kunststof dakkapel450€7.760
Houten dakkapel500€8.865
Kunststof dakkapel500€8.160

Kosten dakkapel per meter 

  • kosten dakkapel 3 meter +/- 7200,- euro
  • kosten dakkapel 4 meter +/- 7500,- euro
  • kosten dakkapel 5 meter +/- 8100,- euro
  • kosten dakkapel 6 meter +/- 8700,- euro

(vanaf prijzen, inclusief montage)

Wat biedt Dakkapel aannemer?

Niet alleen de dakkapel kosten, ook de service en garantie zijn belangrijk. Bij Dakkapel aannemer vinden wij het essentieel dat u goed geholpen wordt en zekerheid heeft. Wij bieden dan ook een 24/7 servicedienst en standaard 15 jaar garantie.

Hoe snel plaatsen wij uw dakkapel?

In veel gevallen kunnen wij uw dakkapel binnen 3 weken na het tekenen van de offerte plaatsen. Als u binnen 14 dagen beslist en de offerte tekent, ontvangt u een extra korting. Bovendien hebben wij elke maand een dakkapel actie met extra’s en kortingen. Bekijk hier welke actie wij deze maand voor u hebben.

Wij plaatsen onze dakkapellen bijna overal in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het plaatsen van de dakkapel duurt minder dan een dag.

Heeft u vragen over de dakkapel kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Onze diensten

Naast dakkapellen bieden wij ook de volgende diensten:

  • Traditionele dakkapellen die met de hand worden gebouwd in de stijl van uw woning
  • Dakkapel met nokverhoging waarmee we de nok van uw dak kunnen verhogen
  • Dakramen in diverse soorten en maten
  • Dakkapel vervanging of renovatie
  • Compleet aftimmeren van de ruimte, inclusief tussenwanden

Staat de dienst die u zoekt niet in het bovenstaande lijstje? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar en kunnen u zelfs terugbellen als u dat wenst.

Bereken zelf de kosten van een dakkapel via onze site!