Tips voor een zolder verbouwing

Zolder verbouwen

tips & inspiratie

Heb je een zolder, maar doe je daar, of kun je daar weinig tot niets mee? Dan is het tijd om de zolder te verbouwen! Een zolder verbouwen lijkt soms een grote klus, maar dat hoeft het niet te zijn. Vaak is het een kwestie van het plan in stukjes hakken om overzicht te krijgen. Hulp nodig met plannen maken, of weten wat allemaal mogelijk is? Neem dan contact met onze adviseur op! Wij plaatsen meer dan alleen dakkapellen. Wij doen ook zolder verbouwingen, en nog veel meer

Een dakkapel op zolder

Veel mensen kiezen ervoor om een dakkapel op zolder te laten plaatsen. Het maakt namelijk de ruimte een stuk groter, zowel optisch als beloopbaar oppervlak. Daarnaast zorgt het voor heel veel extra licht, waardoor een zolder voor alles en nog wat gebruikt kan worden. Denk aan een of meerdere extra slaapkamers, of een mooie luxe hobbykamer. Er zijn ook mensen die een badkamer op zolder laten maken. Bij ons kan alles!

Een gratis en vrijblijvend gesprek met onze dakkapel adviseur en zolder specialist?

Inspiratie & ideeën

Een oude  onbruikbare stoffige zolder kun je omtoveren tot iets heel moois. Je moet alleen de juiste inspiratie hebben, en dat plan tot uitvoer laten brengen. Hieronder laten we een aantal foto’s zien van hoe iets was, en hoe iets geworden is.