Dakkapel Wageningen

Wilt u een dakkapel laten plaatsen voor uw woning in Wageningen? Dan bent u bij Dakkapel-aannemer.nl aan het juiste adres. Wij plaatsen alle soorten dakkapellen professioneel en binnen één dag, zodat u meteen kunt profiteren.

Dakkapel-aannemer.nl plaatst regelmatig dakkapellen in Wageningen en weet daarom als geen ander hoe u het beste geholpen kunt worden. Of u nu woont in een rijtjeshuis of een vrijstaande woning, bestaande bouw of in aanbouw, wij kunnen de beste dakkapel voor u regelen. Wij komen graag bij u langs om de beste opties met u te kunnen bespreken.

Wat een dakkapel kost kunt u direct zien via onze dakkapel offerte tool voor Wageningen.

dakkapel vergunningsvrij
Reken zelf eenvoudig de prijs uit op  onze site!

Al jaren de dakkapel-specialist

Dakkapel-aannemer.nl werkt al jaren door heel Nederland, waardoor we ook al meerdere projecten in Wageningen op onze naam bij hebben kunnen schrijven. We leveren altijd dezelfde kwaliteit en zijn pas tevreden met het eindresultaat als u dat ook bent. Mocht u inspiratie op willen doen van hoe onze dakkapellen eruit kunnen zien, neem dan een kijkje in ons fotoboek of bezoek onze pagina op Instagram.

Onze dakkapellen worden alleen geplaatst door ervaren professionals. Wij werken 6 dagen in de week en denken graag met u mee. Dit doen we zodat u echt tevreden kunt zijn met uw dakkapel en alles wat deze dakkapel met zich mee kan dragen.

dakkapel kunststof

Ook in Wageningen komt onze dakkapel langs, geheel vrijblijvend. Maak gebruik van deze aanbieding en stel al uw brandende vragen aan onze adviseur. Hij denkt tevens graag met u mee.

Een dakkapel verhoogd de waarde van uw huis in Wageningen

Een dakkapel laten plaatsen is niet alleen goed voor het wooncomfort. U verhoogt er meteen de waarde van uw woning mee. Dit maakt dat mocht u uw huis willen verkopen, u meer geld kunt vragen en de verkoop sneller is afgerond. De dakkapel brengt meer ruimte en licht in huis en waar de zolderkamer meestal alleen uitkomst biedt als opslag kunt u er nu veel meer mee. Maak er bijvoorbeeld een hobbykamer van, een werkplek of een extra slaapkamer. De investering in een dakkapel betaalt zich in de meeste gevallen erg snel terug.

Een dakkapel in Wageningen van Kunststof of Hout

Wij werken met twee soorten materialen: hout en kunststof. Houten dakkapellen zijn op iedere woning te plaatsen en passen met name goed bij traditionele bouwstijlen. Daarentegen wordt kunststof steeds vaker gebruikt omdat het goedkoper is dan hout en veel minder onderhoud vereist. Hout moet iedere vijf jaar opnieuw geverfd worden en u moet het hout beschermen tegen weer en neerslag. Verder is kunststof ook een stuk duurzamer en kunnen kunststof dakkapellen direct uit de fabriek geplaatst worden. Om deze redenen kiezen steeds meer mensen in Wageningen voor kunststof dakkapellen.

Geschikt voor verschillende soorten daken

Wij werken met prefab dakkapellen, wat betekent dat de dakkapel kant-en-klaar wordt afgeleverd en direct op uw dak geplaatst kan worden. Ondanks dat kunnen wij altijd maatwerk leveren, afhankelijk van uw dak en wat u graag wilt hebben. Een plat dak komt het vaakst voor in Wageningen en wordt meestal geplaatst in rijtjeshuizen of een twee-onder-een-kapwoning. Huizen met een schuin dak kunnen ook een dakkapel krijgen, mits de hoek van de hoek niet meer dan 35 graden is. Daarnaast is er de mogelijkheid om een dakkapel met verhoogde nok te nemen. Dit kan wanneer de zolderruimte een beperkte stahoogte heeft of wanneer de zolder maar een beperkt aantal vierkante meters heeft. Een verhoogde nok wordt dan gezien als zeer goede investering.

Geen last van vergunningen in Wageningen

In de meeste gevallen kunt u gewoon een dakkapel laten plaatsen, zonder dat de gemeente Wageningen u vraagt naar een vergunning. Wanneer u wel of niet een vergunning nodig heeft kunnen wij al voor u inzien. Indien u wel een vergunning nodig heeft, kunnen wij deze snel en goed voor u aanvragen. U hoeft hier zelf niets voor te doen.

De goedkoopste offertes

Wij leveren niet alleen standaard een lage prijs voor onze dakkapellen. Wij hebben ook regelmatig leuke acties lopen, die uw dakkapel nog goedkoper maken of gratis extra opties aanbieden. Zo kunnen wij gratis de afwerking dichttimmeren, gratis insectenhorren leveren of u geld teruggeven op uw offerte. Dit bovenop onze standaard lage prijs en 15 jaar garantie.

U kunt via onze website zelf eenvoudig uitrekenen hoeveel een dakkapel u kan gaan kosten. Deze prijs is zonder de aanbiedingen. Mocht u liever advies op maat krijgen, dan kunt u onze adviseur langs laten komen. Die bekijkt dan wat er allemaal mogelijk is en stelt samen met u een gratis en vrijblijvende offerte op.

Online offerte starten