Dakkapel Utrecht

Dakkapel Utrecht e.o.

Op zoek naar een Dakkapel in Utrecht? Bij ons ben je dan aan het goede adres. In regio Utrecht plaatsen wij veel dakkapellen, zowel van hout als van kunststof.

Wij zijn een van de goedkoopste dakkapellen leveranciers van Utrecht, en geven bovendien standaard 15 jaar garantie op een dakkapel. De dakkapel prijs kun je bij zelf gemakkelijk op de site uitrekenen. 

Een dakkapel vergunning in Utrecht nodig? Aan de achterkant is dit vaak vergunningsvrij. Hulp nodig bij de vergunning? Neem dan contact op!

dakkapel utrecht
Reken zelf uit wat een Dakkapel Utrecht bij ons kost…

Voor iedere woning in Utrecht een dakkapel

Een rijtjeshuis of vrijstaande woning… voor ons maakt het niet uit want wij plaatsen door heel regio Utrecht dakkapellen, dus ook bij u. 

Hebben de buren ook plannen om een dakkapel te nemen, doe dit dan samen tegelijkertijd. Daarmee kan een hoop geld bespaart worden. De kraan hoeft dan maar 1x te komen en dat maakt het voor beide goedkoper. Nog goedkoper een dakkapel dus!

Reken direct de prijs bij ons uit via onze handige dakkapel offerte calculator.

Een dakkapel met plat of schuin dak

In Utrecht en omgeving plaatsen wij dakkapellen met een schuin dak en plat dak. Bij ons is de kleur en de stijl helemaal zelf te bepalen. Interesse in een nokverhoging ? Ook dat is ons dagelijks werk.

dakkapel in utrecht

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze? Of heeft u nog wat vragen die u liever aan een adviseur stelt? Geen probleem! Onze dakkapel adviseur komt graag bij u in Utrecht langs, geheel gratis en vrijblijvend.

Online offerte starten