Dakkapel Rotterdam

Dakkapel Rotterdam e.o.

Een dakkapel in Rotterdam nodig? Dan zit u bij ons goed! Wij zijn namelijk een van de goedkoopste dakkapel bedrijven in Rotterdam. De prijs van een dakkapel in Rotterdam kunt u zelf via onze site uitrekenen. De prijzen zijn inclusief 15 jaar garantie en plaatsingskosten. 

Bij ons kunt u terecht voor kunststof dakkapellen en dakkapellen van hout welke volledig in de bouwstijl van uw woning wordt gebouwd. Lees hier meer over onze dakkapellen.

Aan de achterkant van de woning in Rotterdam is een dakkapel vergunning vaak niet nodig. Aan de voorkant is een ander verhaal. Hoe de regels in elkaar steken leest u op onze vergunningspagina. 

dakkapel rotterdam
Bereken zelf de kosten van een dakkapel via onze site!

Voor ieder huis in Den Haag een dakkapel

In Rotterdam is voor ons geen huis te hoog, en geen dakkapel te groot. Wij kunnen zowel houten als kunststof dakkapellen plaatsen op uw woning. De kosten rekent u eenvoudig zelf uit op onze site.

Een dakkapel met plat of schuin dak

In Rotterdam plaatsen wij zowel dakkapellen met een plat dak, als met een schuin dak. Welke het wordt ligt meestal aan het type dak. Bij de buren kunt u dit vaak al zien. Een dakkapel met verhoogde nok plaatsen wij ook in Rotterdam.

dakkapel in rotterdam

Bij u in Rotterdam thuis een gratis en vrijblijvend gesprek met onze dakkapel adviseur? Geen probleem… zeg maar wanneer het u uitkomt.

Online offerte starten