Dakkapel Aalsmeer

Wij plaatsen ook een dakkapel in Aalsmeer! Wij leveren 100% maatwerk zodat uw dakkapel ook perfect aansluit bij uw woning.

Standaard krijgt u 15 jaar garantie dus bent niet alleen verzekerd van een goed product maar ook van een goede service.

Op onze site hebben wij globale dakkapel prijzen staan zodat u snel een prijsindicatie heeft. Maar u kunt ook gebruik maken van onze gratis dakkapel offerte tool waarmee u ook uw persoonlijke prijs meteen kunt uitrekenen.

dakkapel-plaatsen-aalsmeer

Reken gemakkelijk uit wat uw dakkapel kost met onze gratis calculator!

Een kunststof dakkapel of hout?

Bij ons kunt u zowel terecht voor een kunststof dakkapel als van hout. Heeft u een monumentaal pand of heel oud huis, dan wordt hout vaak aangeraden om in dezelfde bouwstijl te blijven. Maar heeft u een wat moderner huis dan is een kunststof dakkapel in Aalsmeer beslist aan te bevelen. Dit zijn de 3 redenen:

  • Kunststof is onderhoudsarm en kleurvast
  • Een kunststof dakkapel gaat 50 jaar mee
  • Kunststof dakkapellen hoeven niet opnieuw geschilderd te worden wat bij hout wel het geval is

Deze dakkapellen hebben wij in Aalsmeer geplaatst

Bereken uw prijs en direct antwoord!

Binnenkant van een dakkapel laten afwerken

Wij plaatsen niet alleen in Aalsmeer dakkapellen maar kunnen ook de binnenkant compleet afwerken. Zo kunt u denken aan het plaatsen van tussenwanden, het inbouwen van verlichting in het plafond, muren stucen, en nog heel veel meer. Ook een (zolder) ruimte opsplitsen in 2 aparte kamers  is mogelijk!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan raden wij u aan om een gratis kennismakingsgesprek aan te gaan met onze dakkapellen adviseur. Hij komt ook bij u langs in Aalsmeer en kijkt en denkt graag mee over de mogelijkheden. 

dakkapel almere afwerking

Heb ik een vergunning nodig in Aalsmeer voor een dakkapel?

In Aalsmeer is in principe alleen een dakkapel vergunning nodig wanneer u aan de voorkant of zijkant bouwt op het huis. Dat betekent dat een dakkapel aan de achterkant van het huis in Aalsmeer vergunningsvrij is.

Toch kunnen de regels voor nieuwbouwwoningen anders zijn, en daarvoor kunt u het beste contact opnemen met de gemeente of kijken in het bouwbesluit. Hebben de buren wel al een dakkapel, dan gaat dat voor u geen probleem opleveren.

Projectkorting in Aalsmeer

Dakkapel-aannemer geeft ook projectkorting in Aalsmeer op dakkapellen. Dit kan zijn wanneer u samen met de buren een dakkapel neemt, of u aannemer of projectontwikkelaar bent. Wanneer wij meerdere dakkapellen plaatsen, dan kunnen wij nog scherpere tarieven hanteren.

Dakkapel-aannemer is tevens een van de goedkoopste dakkapelbedrijven van Nederland! Bereken zelf maar eens wat een dakkapel kost via onze dakkapel offerte rekenmachine!

Online offerte starten