Goedkope dakkapel

Goedkoop een goede dakkapel | Kwaliteit en duurzaamheid

Ben jij op zoek naar een dakkapel die binnen jouw budget past, maar wil je daarbij niet inleveren op kwaliteit en vakmanschap? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden goedkope dakkapellen vanaf €6.480, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en duurzaamheidseisen, en dat is snel 20-30% goedkoper dan bij onze concurrenten. Daarmee kunt u dus flink wat geld besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

 

Bereken in 1 minuut de prijs van uw dakkapel    

 

Goedkope dakkapel van topkwaliteit

Een goedkope dakkapel betekent niet dat je concessies moet doen op kwaliteit en duurzaamheid. Wij bieden alleen dakkapellen van topkwaliteit die jarenlang meegaan. Onze dakkapellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden geplaatst door ervaren vakmensen die zorgen voor een perfecte afwerking.

afgewerkte dakkapel met verlichting

 

Prijzen en kosten van een dakkapel

Bij het kiezen van een dakkapel is het belangrijk om rekening te houden met de prijzen en kosten. De prijs van een dakkapel is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de afmetingen, het materiaal en de afwerking. Bij ons kun je kiezen uit verschillende dakkapellen, waaronder kunststof, hout en houtlook, die variëren in prijs en afmetingen. Een standaard kunststof dakkapel van 3 meter lang kost gemiddeld €7.500. Ga je voor hout of houtlook, dan liggen de prijzen iets hoger.

Deze vanaf prijzen zijn ter indicatie:

Breedte Dakkapel prijs
150 €6.480
200 €6.670
250 €6.920
300 €7.280
350 €7.320
400 €7.560

 

Tips voor het vinden van een goedkope dakkapel

Wil je een betaalbare dakkapel van topkwaliteit vinden? Hier zijn een paar tips:

  • Kies voor een standaard maat en kleur. Dit is vaak goedkoper dan maatwerk.
  • Overweeg om een ouder model of toonzaalmodel te kiezen dat niet meer in het assortiment zit. Hierdoor kun je flink besparen op de kosten.
  • Als je meerdere dakkapellen nodig hebt, of als er mensen in je buurt ook een dakkapel willen laten plaatsen, kan het goedkoper zijn om dit tegelijk te laten doen. Je betaalt nog steeds per dakkapel, maar de bijkomende kosten zijn dan wel te delen.

 

Gratis en vrijblijvend advies aan huis?    

 

Offerte voor een goedkope dakkapel

Wil je precies weten wat de kosten zijn voor jouw dakkapel en tot wel 40% besparen op de kosten? Vraag dan een online offerte aan bij ons. Hiervoor hoef je geen 2 dagen te wachten voordat je weet wat de prijs is want je krijgt de offerte direct per mail! Zo krijg je eenvoudig en snel de beste deal voor jouw dakkapel project. Het aanvragen van offertes is volledig vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

Kies voor een goedkope dakkapel van topkwaliteit en vraag nu een offerte aan bij ons.

dakkapel goede investering