Prijs dakkapel 5 tot 6 meter

kunststof dakkapel zeist prefab 5 meter

Wat zijn de Kosten van een Dakkapel van 5 tot 6 Meter?

Het is een begrijpelijke vraag waar veel huiseigenaren mee zitten: wat zijn de kosten van een dakkapel van 5 tot 6 meter? Om een uitgebreid en nauwkeurig antwoord te geven op deze vraag, nemen we in dit artikel alle factoren die van invloed zijn op de prijs door.

 

Algemene Prijsindicatie van een 5 tot 6 meter dakkapel

Een dakkapel van 5 tot 6 meter kost over het algemeen tussen de €8.000 en €10.000. Deze prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal, de afwerking en eventuele extra’s.

dakkapel prijs opbouw

 

Dakkapel Prijs tabel per breedte

Breedte (m) Hoogte (cm) Aantal vaste ramen Aantal draai kiep ramen Dakkapel prijs
5 150 2 2 € 8.160
5 175 2 2 € 8.910
5,5 150 2 2 € 8.610
5,5 175 2 2 € 9.360
6 150 2 2 € 9.110
6 175 2 2 € 9.860
Direct uw dakkapel prijs berekenen?    

 

Materiaalkeuze en Kosten

Houten Dakkapel

Een houten dakkapel is de traditionele keuze voor veel woningen. Het is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook het voordeel van gemakkelijke reparatie en aanpassing. De kosten voor een houten dakkapel van 5 tot 6 meter liggen meestal tussen de €8.800 en €11.000.

Kunststof Dakkapel

Een kunststof dakkapel is een moderne en onderhoudsarme keuze. Dit materiaal is bestendig tegen weersinvloeden en heeft een lange levensduur. De kosten voor een kunststof dakkapel van 5 tot 6 meter variëren tussen de €8.000 en €10.000.

 

Afwerking en Kosten bij 5 tot 6 meter

Standaard Afwerking

De standaard afwerking omvat alles wat nodig is om de dakkapel functioneel en weersbestendig te maken. De kosten voor een standaard afgewerkte dakkapel variëren behoorlijk daarom is het beter dat u zelf hiervoor de prijs uitrekent.

Luxe Afwerking

Een luxe afgewerkte dakkapel bevat extra elementen zoals ingebouwde verlichting, speciale raambekleding of een aangepaste dakbedekking. De kosten voor een luxe afgewerkte dakkapel liggen natuurlijk wat hoger, en hiervoor kunt u het beste de dakkapel adviseur een gratis en vrijblijvend advies voor laten doen.

Gratis en vrijblijvend advies aan huis?    

 

Extra Opties en Kosten

Zonwering

Zonwering is een populaire extra optie voor dakkapellen. Dit kan variëren van eenvoudige rolgordijnen tot geavanceerde zonweringssystemen. De extra kosten voor zonwering liggen tussen de €500 en €1500.

Horren

Horren zijn een effectieve manier om insecten buiten te houden terwijl de ramen open zijn. De extra kosten voor horren liggen gemiddeld tussen de €100 en €300.

Airconditioning

Een airconditioningsysteem kan helpen om de temperatuur op de zolder comfortabel te houden tijdens warme zomerdagen. De extra kosten voor airconditioning variëren tussen de €500 en €2000.

 

Prijs voor een dakkapel van 5 tot 6 meter kunnen sterk variëren

De kosten voor een dakkapel van 5 tot 6 meter kunnen sterk variëren op basis van uw specifieke keuzes. Het is belangrijk om al uw opties te overwegen en een duidelijk beeld te hebben van uw budget voordat u een beslissing neemt. Met de juiste keuzes kan een dakkapel een waardevolle investering zijn die het comfort en de waarde van uw huis aanzienlijk verhoogt.

Let op: Alle prijzen en kosten zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen waarmee de bouwsector continu te maken heeft.

Bekijk alle dakkapel prijzen.

Online offerte starten